Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν έξι φορές τον 25χρονο – Περπάτησε αιμόφυρτος για να ζητήσει βοήθεια

Ο 25χρονος άνδρας δέχτηκε τουλάχιστον πέντε με έξι πυροβολισμούς από έναν άνδρα, ενώ παρόντες στο αιματηρό περιστατικό ήταν κι άλλοι. Το μυστήριο της υπόθεσης με την επίθεση στον νεαρό άνδρα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης είναι πως όταν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών πήγαν στο σημείο, δεν βρήκαν κάλυκες αλλά μόνο μια βολίδα!

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Υποσμηναγού Χατζούδη και Ελλησπόντου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν το θύμα δέχτηκε πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου από ομάδα ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και όπως φαίνεται πήραν μαζί τους και τους κάλυκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τρία άτομα μάλωναν μεταξύ τους και ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και πυροβόλησε 5-6 φορές. Στη συνέχεια είδα τον έναν να προχωρά με τα πόδια και να εξαφανίζεται», δήλωσε στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής.

Σοβαρά τραυματισμένος ο 25χρονος κατάφερε, αν και αιμορραγούσε πολύ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, να περπατήσει έως ένα βενζινάδικο που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά απ’ όπου δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

«Έφτυνε αίμα» περιέγραψε ο υπάλληλος του βενζινάδικου που είχε τον 25χρονο να φτάνει ως εκεί αιμόφυρτος για να ζητήσει βοήθεια.

https://youtu.be/SEgoTqBHto4

Εκεί, ζήτησε βοήθεια από τον υπάλληλο και βρήκε «καταφύγιο» σε ένα δωματιάκι. Ο υπάλληλος κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

https://youtu.be/x-WfDT-rfjI

Αρχικά, η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές αλλά όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...