Κοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δε πατάει κανένας στο μαγαζί του στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε και φέτος το κατάστημά του στην Αλόνησσο, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα, καθώς μετά τις καταγγελίες για revenge porn, ο παρουσιαστής δεν είναι αποδεκτός από τους κατοίκους του νησιού.

Οι μόνοι που περνάνε το κατώφλι του μαγαζιού του είναι τουρίστες που δεν γνωρίζουν την υπόθεση για την οποία κατηγορείται.

Η εκπομπή Super Κατερίνα έφερε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες, στις οποίες ο παρουσιαστής φαίνεται έξω από το μαγαζί του. Αν και αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον συνεργάτη του να λειτουργεί την επιχείρηση, τελικά δεν ισχύει, καθώς βρίσκεται ο ίδιος εκεί.

Η παρουσία του δεν μοιάζει να λειτουργεί και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι απ' ότι φαίνεται του «γυρνούν την πλάτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε άνοιξε το μαγαζί;

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αν και αρχικά ήταν διστακτικός να λειτουργήσει την επιχείρηση εστίασης που διατηρεί στην Αλόννησο φοβούμενος την κοινωνική κατακραυγή, τελικά μαζί με την γυναίκα του την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στο νησί και ξεκίνησε τις ετοιμασίες.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ της Παρασκευής και υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες που έκαναν τη βόλτα τους στην όμορφη Αλόννησο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, μετά τις αποκαλύψεις και το ροζ σκάνδαλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε την απομάκρυνσή του από το «Ράδιο Αρβύλα», οι κάτοικοι του νησιού τον έχουν απομονώσει και δεν επισκέπτονται πλέον το μαγαζί του.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή έπαιξε το γεγονός ότι μία από τις καταγγέλλουσες κατάγεται και διαμένει στην Αλόννησο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ