Κοινωνία

Μάνδρα: Αρνείται τον ξυλοδαρμό της αντιδημάρχου ο πρώην αντιδήμαρχος – Διαψεύδει αυτόπτες μάρτυρες

Στην πλήρη διάψευση του ξυλοδαρμού της Αντιδημάρχου Οικονομικών Μάνδρας, προχώρησε με ανακοίνωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν ο αντιδήμαρχος κατηγορήθηκε πως επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Οικονομικών, ενώ βρίσκονταν σε σύσκεψη με τον γενικό γραμματέα και τον διευθυντή του Δήμου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αντιδήμαρχος να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωσή του

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με την παρούσα, διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας, βάση των οποίων παύθηκα από Αντιδήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Πρόκειται για μονομερή τοποθέτηση που αγνοήθηκε επιδεικτικά η δική μου θέση για όσα αναφέρονται στην εν λόγω απόφαση.

Επί του προκειμένου, αδιαφορώ για θέσεις και αξιώματα. Όμως δεν πρόκειται να δεχθώ τα όσα ψευδή αναφέρονται, περί δήθεν βιαιοπραγίας εκ μέρους μου εναντίον οποιουδήποτε προσώπου.

Τα όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου, προσβάλλουν την προσωπικότητα μου και τα χαρακτηρίζω συκοφαντικά γιατί δεν ανταποκρίνονται στα αληθινά γεγονότα.
Ως εκ τούτου τα διαψεύδω και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ