Κοινωνία

Διαδίκτυο: Η Ελληνίδα γιαγιά που έχει μαγέψει το TikTok με τη μαγειρική της

Στα social media, υπάρχουν εκατοντάδες προφίλ, τα οποίο μπορεί κανείς να βρει και να ακολουθήσει οτιδήποτε τον ενδιαφέρει, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του.

Μέσα σε αυτά, οι bloggers και οι influencers μπορεί να δίνουν στιλιστικές συμβουλές, υπάρχουν όμως και εκείνα τα προφίλ που προτείνουν στέκια μέσα στην πόλη και γεύσεις που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία φυσικά κατατάσσονται και τα προφίλ με όσους δίνουν μαγειρικές συμβουλές και συνταγές.

Υπάρχουν αρκετά προφίλ διάσημων -και μη- σεφ, εκείνο όμως που έχει ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα είναι το προφίλ στο Tik-Tok με όνομα «Η Καλή μας η Γιαγιά»!

Λίγο η φυσιογνωμία της γιαγιάς, λίγο οι κλασικές αγαπημένες συνταγές που μας μεταφέρουν στα παιδικά μας χρόνια, αλλά και τα αρώματα των φρέσκων μυρωδικών έχουν καταφέρει να κάνουν το προφίλ ένα από τα… αγαπημένα στην ελληνική κοινότητα του TikTok.

Μάλιστα, η επιτυχία της είναι τέτοια που στο TikTok έχει 116.2Κ ακόλουθους, ενώ Instagram και YouToube ακολουθούν ανοδική πορεία.

Bonus: Στα βίντεο αποτελεί ο… εγγονός της, ο οποίος δοκιμάζει τα φαγητά της και ξετρελαίνεται.

Τέλος, ένα ακόμη θετικό πρόσημο για τους followers είναι πως οι συνταγές της είναι εύκολες αλλά και πως, «Η Καλή μας Η Γιαγιά» είναι γλυκύτατη.

Θα σας κλέψει την καρδιά!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ