Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Συγκεντρώσεις φοιτητών στα Πανεπιστήμια για να εμποδίσουν την είσοδό της

Η είσοδος της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας σε συγκεκριμένα ιδρύματα βρίσκεται στο στόχαστρο των σπουδαστών, οι οποίοι δηλώνουν την αντίθεσή τους και στο νομοσχέδιο Κεραμέως για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εκατοντάδες φοιτητές έχουν αποκλείσει την είσοδο του πανεπιστημιακού ιδρύματος από την λεωφόρο Ούλοφ Πάλμε και από την πλευρά του κοιμητηρίου του Ζωγράφου, ενω παρόμοια εικόνα επικρατεί και στην είσοδο του Πολυτεχνείου, με την παρουσία της ΕΛΑΣ να μην είναι ισχυρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φοιτητικοί σύλλογοι εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τονίζουν ότι από σήμερα ξεκινά η λειτουργία της νεοσύστατης υπηρεσίας και κάνουν λόγο για τα πρώτα φύλλα πορείας στους αστυνομικούς. Επισημαίνουν ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο των αστυνομικών στην Πανεπιστημιούπολη και θα περιφρουρήσουν το campus προκειμένου να μπλοκάρουν το νέο νόμο για τη φύλαξη των ΑΕΙ.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...