Κοινωνία

Παίρνουν διαστάσεις τα χθεσινά επεισόδια με τις μοτο-πορείες! Διετάχθη ειδική ρωσική έρευνα

Γράψαεμ το πρωί για τα απόνερα των χθεσινών μοτοπορειών Ρώσων στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και την καταγγελία πως χτυπήθηκε 7χρονο κοριτσάκι. 

Ο Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας έδωσε εντολή να διερευνηθούν οι συνθήκες της επίθεσης στους Ρώσους κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης υπέρ της Ρωσίας και του ρωσόφωνου πληθυσμού στην Αθήνα.

"Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα, μια ομάδα ατόμων με ουκρανικές σημαίες επιτέθηκε σε συμμετέχοντες σε μια αυτοκινητοβιομηχανία για την υποστήριξη της Ρωσίας και του ρωσόφωνου πληθυσμού. Μεταξύ αυτών που δέχθηκαν επίθεση ήταν Ρώσοι, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, από τον οποίο οι δράστες έσκισαν τη ρωσική σημαία και προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Ζημιές υπέστησαν και τα οχήματα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, η έρευνα θα καταγράψει αυτά τα γεγονότα και, σε συνεργασία με το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, θα συνεχίσει να εντοπίζει όσους εμπλέκονται σε αυτό προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...