Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βούλα: Βίντεο από τη στιγμή του "ξεκαθαρίσματος" με τα όπλα - Κινδύνευσαν παιδιά

Είναι οι δραματικές στιγμές αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στην Βούλα, το απόγευμα του Σαββάτου, 22.01.2022, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να έχουν τραυματιστεί.

Όλα έγιναν μέσα σε ένα φούρνο στη Βούλα, ο οποίος ήταν γεμάτος με κόσμο, ακόμα και μικρά παιδιά. Σύμφωνα με το newsit.gr, οι δράστες -τρεις τον αριθμό- έφτασαν στο σημείο με ένα παλιό ταξί. Οι δύο κατέβηκαν και μπήκαν στο φούρνο, ανοίγοντας πυρ εναντίον των τριών ανθρώπων που όπως προαναφέραμε τραυματίστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη την ώρα επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Οι εργαζόμενοι του φούρνου έτρεξαν στο υπόγειο για να κρυφτούν, ενώ τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12, 13 και 14 ετών όπως μετέδωσε ο Alpha, είδαν τις τρομακτικές σκηνές να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους, με τον έναν μάλιστα εκ των δραστών να τους λέει: «Εσάς δεν θα σας πειράξουμε».

Δείτε το βίντεο του newsit.gr από όσα συνέβησαν αμέσως μετά. Στις εικόνες φαίνονται άνθρωποι να απομακρύνονται τρέχοντας από τον φούρνο και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να είναι και εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Δείτε καρέ – καρέ τις εικόνες

Βρέθηκε και μαχαίρι

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο βρέθηκε κι ένα μαχαίρι, ενώ υπήρχαν αίματα.

Τους τραυματίες έβαλαν οι υπόλοιποι στο τζιπ και έφυγαν εσπευσμένα για το Ασκληπιείο της Βούλας.

Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα άτομο που έχουν εντοπίσει σε ταξί στη Βούλα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης αλλά και να εντοπιστούν οι δράστες

Δείτε και το βίντεο του Mega

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ