Κοινωνία

Λαμία: Φωτιά σε αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης - Πιθανή απόπειρα εμπρησμού

Ήταν γύρω στις 17.30 το απόγευμα όταν στην οδό Μάρκου Μπότσαρη ακούστηκε ο θόρυβος μιας έκρηξης και οι περίοικοι πετάχτηκαν έξω να δουν τι συμβαίνει. Αυτό που είδαν ήταν ότι κάτω από ένα ασημί Alfa Romeo ξεπηδούσαν φλόγες και άρχισε να βγαίνει καπνός από τη μηχανή.

Στο Κέντρο της ΠΥ σήμανε συναγερμός και άμεσα στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα με τους πυροσβέστες να προλαβαίνουν τα χειρότερα σβήνοντας τη φωτιά πριν αυτή καταστρέψει το αυτοκίνητο.

Ωστόσο οι φλόγες πρόλαβαν και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στη μηχανή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr,  κάτω από το αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κάποια στουπιά ή πανιά, που φαίνεται ότι τοποθέτησε ο επίδοξος εμπρηστής και γι αυτό την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...