Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ομηρία στο κέντρο της Αθήνας: Η στιγμή της σύλληψης του δράστη

Πάνω από δύο ώρες κράτησε η ομηρία της 30χρονης στο κέντρο της Αθήνας με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον 34χρονο δράστη που απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία επί της οδού Αλκιβιάδου στον αέρα με φιάλη υγραερίου.

Ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατάφερε να «χαλαρώσει» τον 34χρονο και οι δυνάμεις της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη. Στη συνέχεια με περιπολικό της αστυνομίας ο δράστης μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια στιγμή οι ένοικοι της πολυκατοικίας επιστρέφουν στα διαμερίσματά τους μετά από δυο ώρες αγωνίας.

Δείτε βίντεο από το in.gr:

Θεοδωρικάκος: Μπράβο στους αστυνομικούς για την γυναίκα που έσωσαν στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εξέφρασε, μέσω του Twitter τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς που έσωσαν την γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ειδικότερα, το tweet του Τάκη Θεοδωρικάκου αναφέρει τα εξής: «Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα».

Το προφίλ του δράστη

Ξεδιπλώνεται σιγά σιγά η ιστορία του πρώην ζευγαριού. Ο άντρας είναι Αιγυπτιακής καταγωγής και η γυναίκα  Βουλγαρικής.  Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, πριν την πάρει με την βία στο σπίτι του, είχε προηγηθεί μεγάλος καυγάς  μεταξύ τους, ενώ όπως εξήγησε με τρεμάμενη φωνή , χειροδίκησε εναντίον της  αδερφής της και την απείλησε με μαχαίρι. 

Εικόνες του in.gr από το μοιραίο σπίτι της ομηρίας

Την αστυνομία ειδοποίησε η αδερφή της 30χρονης που κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 34χρονος εισέβαλε στο διαμέρισμά τους στο Γαλάτσι και άρπαξε με απειλή όπλου την πρώην σύντροφό του. Στη συνέχεια τη μετέφερε στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκιβιάδου. Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και θα καταθέσει στις αρχές για τα όσα συνέβησαν.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ