Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τέλος στο θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Συνελήφθη ο άντρας που κρατούσε την πρώην του

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της ομηρίας στο κέντρο της Αθήνας που βρισκόταν σε εξέλιξη από τις 6μμ το απόγευμα. Ο 34χρονος δράστης Αιγυπτιακής καταγωγής που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να ανατινάξει με φιάλη υγραερίου την πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, τελικά συνελήφθη από τις αρχές.

Η 30χρονη δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και θα καταθέσει για τα όσα συνέβησαν στις αρχές, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχει χτυπηθεί από τον δράστη.

Ο ειδικός διαπραγματευτής χαλάρωσε τον δράστη και ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων αποφάσισε να εισβάλουν στην πολυκατοικία όπου τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Νωρίτερα η αστυνομία είχε εκκενώσει την πολυκατοικία και την γύρω περιοχή προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος κατά την επιχείρηση.

Τι είχε προηγηθεί

Παρουσία διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. εξελίχθηκε η ομηρία στο κέντρο της Αθήνας. Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς άρπαξε τη σύντροφό του από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδερφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα όπου απειλούσε να τη σκοτώσει και να ανατινάξει την πολυκατοικία, κρατώντας μία φιάλη υγραερίου.

Η γυναίκα είναι βουλγαρικής καταγωγής και διατηρούσε σχέση με τον απαγωγέα της. Είχε προηγηθεί μεταξύ τους καυγάς, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία.  Στο σημείο βρέθηκε διαπραγματευτής, αφού ο άνδρας απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία κρατώντας φιάλη υγραερίου.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε επί της οδού Αλκιβιάδου 55 και υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το Πρώτο Θέμα:

Το προφίλ του δράστη

Ξεδιπλώνεται σιγά σιγά η ιστορία του πρώην ζευγαριού. Ο άντρας είναι Αιγυπτιακής καταγωγής και η γυναίκα  Βουλγαρικής.  Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, πριν την πάρει με την βία στο σπίτι του, είχε προηγηθεί μεγάλος καυγάς  μεταξύ τους, ενώ όπως εξήγησε με τρεμάμενη φωνή , χειροδίκησε εναντίον της  αδερφής της και την απείλησε με μαχαίρι. 


Δείτε φωτογραφίες από το Πρώτο Θέμα, του άντρα που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του: 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ