Κοινωνία

Ράδιο Αρβύλα: Καινούριο τρέιλερ χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Και δεύτερο τρέιλερ, χωρίς τον πρώην συμπαρουσιαστή τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, δημοσίευσαν οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη τους εκπομπή για το 2022 θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Στο δεύτερο αυτό τρέιλερ της εκπομπής βλέπουμε τους τρεις πλέον παρουσιαστές της εκπομπής, μαζί με τους δύο ακόμα συντελεστές, «ΠΑΣΟΚτζή» και Κωστάκη, να λένε τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Η κλασική φωνή των βίντεό τους τούς λέει: «Έτσι τα λέτε εσείς; Χωρίς να ρωτάτε;» Τότε οι πέντε ρωτούν: «Να τα πούμε;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα τα πείτε. Από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου» ανακοινώνει τελικά η φωνή, σε ένα ακόμα τρέιλερ χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

https://youtu.be/unjlXq0OqK8

Στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής κυκλοφόρησε χθες Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Κανάκης είχε ανακοινώσει την επιστροφή της παρέας των Ράδιο Αρβύλα στην τηλεόραση, σχολίαζοντας ότι «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή κι ό,τι κάνουμε, λέμε κι επικοινωνούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Το "Ράδιο Αρβύλα" εννοείται πως θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή κι ό,τι κάνουμε, λέμε κι επικοινωνούμε. Το θέμα, όμως, δεν είναι το "Ράδιο Αρβύλα", αλλά όσα λέγαμε πριν. Είμαστε, όμως, άνθρωποι και αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της καλής ψυχολογίας. Όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας» είχε αναφέρει συγκεκριμένα, μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...