Κοινωνία

«Ράδιο Αρβύλα» οι πληροφορίες ότι ο Παναγιωτόπουλος έφυγε στο Μεξικό; - «Ο Στάθης είναι στη Θεσσαλονίκη»

Διάφορες και αντικρουόμενες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά τον τεράστιο σάλο που έχει προκληθεί για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως ανέφερε την Κυριακή (19/12) ρεπορτάζ του MEGA, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν φέρεται να έφυγε για το Μεξικό. Ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Τα παραπάνω όμως, όπως μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (20/12), δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με τον φωτογράφο Νίκο Σεϊταρίδη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ουδέποτε ταξίδεψε για το Μεξικό.

Ο φωτογράφος μάλιστα ανέφερε ότι είδε τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, με τα ίδια του τα μάτια καθώς πέρασε από μπροστά του. «Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο. Ήταν μεσημέρι προς απόγευμα. Περίμενα σε κάποιο σημείο κοντά στο σπίτι του. Δεν ήξερα ακριβώς πού είναι το σπίτι του, αλλά ήμουν στην περιοχή που μένει και περίμενα. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Ήμουν σχετικά κοντά. Τον είδα με τα μάτια μου. Πρέπει να ήταν και η σύζυγός του μαζί του. Εγώ ήμουν σταματημένος στο αυτοκίνητο και τον είδα στα 15 μέτρα μπροστά. Είμαι 1000% σίγουρος. Είναι εδώ» εξήγησε ο Νίκος Σεϊταρίδης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ