Κοινωνία

Μετά την κλοπή στα Γιάννενα κατάφεραν να φτάσουν μεχρι την Αμφιλοχία

Κράτησαν μόνο 300 ευρώ από το μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 11.330 ευρώ που περιείχε το τσαντάκι που άρπαξαν μέσα από ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πάρκαρε για λίγο ξεκλείδωτο στα Ιωάννινα και έκρυψαν τα υπόλοιπα χρήματα για να μην τα βρουν πάνω τους οι αστυνομικοί!

Όμως, οι τρεις Έλληνες δράστες της κλοπής που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας δεν υπολόγισαν τις κάμερες της γύρω περιοχής, οι οποίες τους κατέγραψαν να μπαίνουν σε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο μετά την κλοπή. Αφού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών, ακολούθησαν τα ίχνη τους και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις κατάφεραν να τους εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και να τους συλλάβουν με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Άρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν μόνο τα 300 ευρώ, αλλά τελικά τα υπόλοιπα 11.030 ευρώ βρέθηκαν κρυμμένα σε μια... ρεματιά κοντά σε ένα χωριό των Ιωαννίνων όπου είχαν κάνει ολιγόλεπτη στάση! Τα χρήματα αποδόθηκαν στον δικαιούχο, όπως και το νοικιασμένο όχημα των δραστών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...