Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αδελφός Λιγνάδη: Θαυμάζω τον καλλιτέχνη, όχι τον άνθρωπο

Ο Γιάννης Λιγνάδης υποστήριξε ότι εξακολουθεί να θαυμάζει τον αδελφό του για το καλλιτεχνικό του έργο, αλλά όχι ως άνθρωπο.

«Δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου για τον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Ο αδελφός μου καταξιώθηκε ως καλλιτέχνης όχι ως άνθρωπος.

Ό,τι και να είναι ο αδελφός μου εγώ έχω την προσωπική μου τοποθέτηση και εν πάση περιπτώσει η αγάπη είναι δεδομένη είναι κάτι που δεν αλλάζει. Είναι σαν την αγάπη της Αντιγόνης για τον αδελφό της, τον Πολυνείκη», ήταν τα λόγια του στην κάμερα του Star.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Λιγνάδης μίλησε για τη διαδικασία της σύλληψης του αδελφού του, την οποία και χαρακτήρισε «παρωδία». «Η διαδικασία της σύλληψης ήταν μια παρωδία για να μην πω κωμωδία. Στην πραγματικότητα δεν έγινε σύλληψη. Είχε πάει ο ίδιος στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί διότι είχε μια πληροφορία ότι τον αναζητά η αστυνομία.

Ήταν πλαστή πληροφορία. Ήμουν κι εγώ παρών. Τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Έφυγε με προστασία γιατί υπήρχε φόβος για την εμπλοκή οργανώσεων στην όλη ιστορία και μετά από κάποιες ώρες εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και έγινε το γνωστό σόου με τα αυτοκίνητα και τους αστυνομικούς με τα όπλα και τα κανάλια στη ΓΑΔΑ», υποστήριξε.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η σύλληψη έπρεπε να γίνει σόου και ανέφερε ότι η ιστορία ήταν προδιαγεγραμμένη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ