Κοινωνία

Αμαλιάδα: 17χρονη προσπάθησε να βγάλει «χαρτζιλίκι» από παγκάρι εκκλησίας

Η 17χρονη έγινε  αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Δεν έχει συμπληρώσει καλά-καλά τα 17 της χρόνια μια Ελληνίδα που σκέφτηκε να βγάλει «χαρτζιλίκι» αρπάζοντας τον οβολό των πιστών από μια εκκλησία στην Αμαλιάδα! Η ανήλικη τρύπωσε στο ναό το μεσημέρι της Τετάρτης και αποπειράθηκε να διαρρήξει το παγκάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμως, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η 17χρονη ιερόσυλη προσήχθη στην Ασφάλεια Ήλιδας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ και οι γονείς της κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ξάφριζε γυναίκες σε γήπεδο και νοσοκομείο

Σε ένα γήπεδο στη Λάρισα τρύπωσε πρωί της Τετάρτης ένας Έλληνας και ξάφρισε ένα κινητό από την τσάντα μιας αθλούμενης. Ωστόσο, συνελήφθη το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας και από την έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της είχε κλέψει από ένα γραφείο σε νοσοκομείο της πόλης το κινητό και το πορτοφόλι μιας εργαζόμενης, που είχε μέσα διάφορα προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και 60 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ