Κοινωνία

Πάτρα: Πορεία με αυτοκίνητα εναντίον του εμβολιασμού

Η Πάτρα έχει γίνει η πόλη με εάνα από τα πιο ισχυρά (αν όχι το πιο ισχυρό) αντιεμβολιαστικά κινήματα στην Ελλάδα, κάτι που η πρέδρος του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής Άννα Μαστοράκου, έχει τονίσει πολλές φορές.

Σήμερα μάλιστα, όπως είπε η κα Μαστοράκου στο Newsbeast διοργανώθηκε αυτοκινητοπορεία στην πόλη της Πάτρας ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Όπως μας περιέγραψε η ίδια: «Ήταν τουλάχιστον 150 αυτοκίνητα, έξω από τα παράθυρα των οποίων, οι επιβάτες ανέμιζαν μαύρες σημαίες φωνάζοντας ταυτόχρονα συνθήματα εναντίον του εμβολιασμού, της υποχρεωτικότητας και της αναστολής εργασίας των υγειονομικών. Προκάλεσαν κομφούζιο στην πόλη πατώντας δυνατά τις κόρνες τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αυτοκινητοπομπή είχε προγραμματιστεί στις 11.00 με αφετηρία το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο. Η πόρεια είχε ήδη προαναγγελθεί από χθες (8/9/2021) το βράδυ, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αντιεμβολιαστών στην πλατεία Αγίου Γεωργίου με τη συμμετοχή 600 περίπου ατόμων.

Σημειώνεται ότι χθες, η Άννα Μαστοράκου, αντιπρόεδρος επίσης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κατέθεσε αίτημα στον Εισαγγελέα για παρέμβαση σε κάθε δημόσια εκδήλωση αντιεπιστημονικής άποψης και διασπορά ψευδών ειδήσεων από όπου και να προέρχεται. Μιλώντας στο Newsbeast αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι: «μια νοσηλεύτρια και παράλληλα και υπάλληλος στο φαρμακείο ενός εκ των νοσοκομείων της πόλης, έκανε δήλωση σε τοπικό ΜΜΕ ότι το εμβόλιο περιέχει…σκέτο νεράκι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...