Κοινωνία

Χαλκίδα: Αλλοδαπή έκλεψε τρόφιμα και είδη ρουχισμού από σούπερ μάρκετ

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος - Ξήλωσε μπαταρίες από δύο οχήματα στον Τύρναβο

Το καλάθι ήταν άδειο, αλλά η προσωπική τσάντα και οι τσέπες μιας αλλοδαπής που έκανε να φύγει από ένα σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας λέγοντας ότι δεν θα ψώνιζε τίποτα, ήταν γεμάτα με… τρόφιμα και είδη ρουχισμού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για κακή της τύχη, έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους του καταστήματος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν. Τα κλεμμένα ρούχα και τρόφιμα αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος και η αλλοδαπή προσήχθη για προανάκριση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ξήλωσε μπαταρίες από δυο οχήματα

Λίγη ώρα μετά την κλοπή της μπαταρίας από ένα Ι.Χ. φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στον Τύρναβο, ο Έλληνας δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι και στις 23 Αυγούστου είχε ξηλώσει την μπαταρία από ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Οι δυο μπαταρίες βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...