Κοινωνία

Ηράκλειο: Τον έπιασαν στα ''πράσα'' να κλέβει προϊόντα από επιχείρηση

Διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει αντικείμενα και από Ι.Χ. αυτοκίνητο - Διαρρήκτης τρύπωσε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα στην Κεφαλονία

Κάνοντας ότι ήθελε να ψωνίσει μπήκε σε μια επιχείρηση στο Ηράκλειο ένας Έλληνας, το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά κίνησε υποψίες στον ιδιοκτήτη που άρχισε να τον παρακολουθεί διακριτικά. Όταν τον είδε να κλέβει διάφορα προϊόντα, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην επιχείρηση έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ακινητοποίησαν τον δράστη, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν κρυμμένα πάνω του είδη συνολικής αξίας 75 ευρώ. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου έγινε προανάκριση από την οποία προέκυψε ότι είχε κλέψει και αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ από ένα Ι.Χ αυτοκίνητο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Οι κάμερες κατέγραψαν τους διαρρήκτες

Οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν από το σπίτι τους στην κοινότητα Τραυλιάτα της Κεφαλονιάς και δυο «ποντικοί» βρήκαν ευκαιρία να τρυπώσουν μέσα και να αρπάξουν κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας. Δεν αντιλήφθηκαν, όμως, ότι τους κατέγραφε η κάμερα κλειστού κυκλώματος και, παρ' όλο που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι σύντομα θα τους ταυτοποιήσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ