Κοινωνία

Ο οδηγός που σκότωσε και παράτησε τον άτυχο ποδηλάτη: "Έχασα τις αισθήσεις"

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 54χρονος δάσκαλος που το πρωί του Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε τον 50χρονο ποδηλάτη και λογιστή του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου Δημήτρη Παπαχρήστο, στον παράδρομο της περιφερειακής οδού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα είπε στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος φέρεται να μην είχε επίγνωση της πράξης του, γι’ αυτό και εγκατέλειψε το θύμα του αβοήθητο στην άσφαλτο, όπως αναφέρει το veteranos.gr.

  «Έχω προβλήματα υγείας. Δεν κατάλαβα τι έκανα. Έχασα τις αισθήσεις μου, έπαθα κρίση. Μόλις συνήλθα, είδα το λάστιχο του αυτοκινήτου μου σκασμένο και το παρμπρίζ σπασμένο. Έτσι, σταμάτησα για να δω τι είχε συμβεί. Δεν κατάλαβα οτι χτύπησα και σκότωσα άνθρωπο» ισχυρίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Βόλου.

Για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ορίστηκε ρητή δικάσιμος. Ο 54χρονος δάσκαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της εγκατάλειψης θύματος τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...