Κοινωνία

Πάτρα: Στην φάκα της ΕΛΑΣ άντρας που έδινε ναρκωτικά σε ανήλικους

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαϊας έπεσε ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή της Κάτω Αχαϊας, ενώ μαζί του συνελήφθησαν και τρία ακόμη άτομα, ένας ενήλικας και δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 17 και 16 ετών αντίστοιχα, τα οποία τον είχαν επισκεφθεί για να αγοράσουν ναρκωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η αστυνομία, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους τρεις αγοραστές να μεταβαίνουν σε διαφορετικούς χρόνους στην οικία του διακινητή, όπου προμηθεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες και τους συνέλαβαν.

Σε σωματικούς ελέγχους, που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον άνδρα και στους δύο ανήλικους βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν συνολικά 4,9 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διακινητή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 97,6 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...