Κοινωνία

Ο Κικίλιας έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε θύμα τροχαίου

Τις πρώτες βοήθειες προσέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε δύο επιβάτες μοτοσυκλέτας που τους χτύπησε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε να τους βοηθήσει.

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Πειραιώς, έξω από την είσοδο της Τεχνόπολης στο Γκάζι και εκείνη την ώρα περνούσε με το ποδήλατό του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος mgp.gr, «ο Στέλιος Λαυράνος είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά του και πήγαινε στο σπίτι του με το Yamaha Crypton και την μητέρα του συνεπιβάτη. Στην οδό Πειραιώς, στην είσοδο για την Τεχνόπολις στο Γκάζι, ένα αυτοκίνητο κτύπησε το μικρό δίκυκλο, έριξε στην άσφαλτο τους δύο επιβαίνοντες και έφυγε χωρίς να σταματήσει!

Μέσα στην ατυχία των δύο τραυματιών, με τον Στέλιο να σπάει το πόδι του και τη μητέρα του να έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είχαν την τύχη εκείνη την ώρα να περνάει από εκείνο το σημείο, κάνοντας ποδήλατο, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Αμέσως άφησε το ποδήλατό του και συγχρόνως έδωσε βοήθεια στους τραυματίες την ώρα που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και κάλεσε και σε βοήθεια διερχόμενους γιατρούς, προσφέροντας σημαντική υπηρεσία.

https://www.youtube.com/watch?v=jT7EK86SudM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...