Κοινωνία

Σέρρες: "Μποέμ" απατεώνες έκαναν dolce vita με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες

Δυο εβδομάδες μετά τις δυο απανωτές διαρρήξεις σε οχήματα σε περιοχές των Σερρών από τα οποία έκλεψαν δυο κινητά, πέντε τραπεζικές κάρτες και 50 ευρώ, οι τρεις δράστες προδόθηκαν από την πλεονεξία τους που οδήγησε στην ταυτοποίησή τους!

Οι δυο κλοπές είχαν γίνει το πρωί της 6ης Μαρτίου από δυο άνδρες και μια γυναίκα, η οποία έσπευσε να χρησιμοποιήσει μία από τις κλεμμένες κάρτες. Με αυτήν έκανε τέσσερις συναλλαγές συνολικής αξίας 58,95 ευρώ, ωστόσο η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας οδήγησε στον εντοπισμό της.

Κατόπιν, αποκαλύφθηκαν και τα στοιχεία των δυο ανδρών συνεργών της. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...