Δημήτρης Λιγνάδης
Κοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης: Ποιοι τον επισκέφθηκαν στην ΓΑΔΑ σήμερα

Για δεύτερη συναπτή ημέρα κρατείται σε αυτόνομο κελί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ έχει λάβει μία έξοδο μισής ώρας για την μεταφορά του στον Εισαγγελέα από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Πάντως, σύμφωνα με τον σύνηγορό του, Αλέξη Κούγια θα πάρει παράταση για την Πέμπτη η απολογία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Δημήτρης Λιγνάδης: Η επικοινωνία και τα επισκεπτήρια

Το διάστημα που παραμένει στην ΓΑΔΑ, επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια, με τον αδερφό του και μια ξαδέρφη που τον επισκέφθηκαν. Χθες έλαβε σημαντικό μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί σε βάρος του, την οποία φαίνεται πως μελετά αρκετές ώρες προκειμένου μαζί με τους συνήγορους του να ετοιμάσουν την απολογία του.

Οι συνομιλίες του με τους αστυνομικούς φρουρούς του είναι περιορισμένες και οι απαραίτητες. Αφορούν κυρίως την σίτισή του, καθώς η τροφή προέρχεται από συγκεκριμένο μενού της Λέσχης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, το οποίο ως κρατούμενος καλείται να επιλέξει ή να διαλέξει από το τροχήλατο τραπέζι μεταφοράς τους.

Δεν έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους, ενώ μόνιμα έξω από το κελί του βρίσκεται αστυνομικός που σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχει την κατάσταση του κρατούμενου Δημήτρη Λιγνάδη. Την Πέμπτη αναμένεται η μεταγωγή του στον Ανακριτή, ο οποίος μετά την απολογία του θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ