σούπερ μάρκετ
Κοινωνία

SMS 130333: Με το σταγονόμετρο τα ψώνια-Έως δύο ώρες με κωδικό 2

Δεύτερη ημέρα λειτουργίας του λιανεμπορίου υπό προϋποθέσεις, τις οποίες οι καταναλωτές οφείλουν να τηρήσουν, προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του κορονοϊού και να μην επιστρέψουμε ουσιαστικά σε παλαιότερα αυστηρότερα μέτρα. Ο βασικός κανόνας είναι η αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή κωδικού 2 για μετακίνηση προκειμένου να επισκεφτεί κανείς καταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ.

Δεύτερη και εξίσου σημαντική προϋπόθεση επίσκεψης σε εμπορικά καταστήματα είναι ότι η διάρκεια κατά την οποία ο καταναλωτής μπορεί να πραγματοποιήσει την εμπορική του συναλλαγή είναι οι 2 ώρες. Και ο συγκεκριμένος κανόνας δεν ισχύει μόνο για τα εμπορικά καταστήματα αλλά και για τα σούπερ μάρκετ. Συγκριτικό χρονικό σημείο για αγορά και σε σούπερ μάρκετ είναι η ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει στείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές