Κοινωνία

Νέα διάρρηξη «μαμούθ» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης - «Μπούκαραν» στο σπίτι δικαστικής λειτουργού

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά, το σπίτι δικαστικής λειτουργού στο Πανόραμα. Οι δράστες τρύπωσαν στο διαμέρισμα και άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη. Οι σκέψεις της αστυνομίας…

Η διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι δικαστικής λειτουργού στο Πανόραμα. Ανάστατη η Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενα να πρόκειται για τους ίδιους δράστες, που χτύπησαν προ ημερών στην ίδια περιοχή, στη βίλα επιχειρηματία…

Η δικαστική λειτουργός έλειπεν από το σπίτι και οι διαρρήκτες, όπως φαίνεται, είχαν άριστη πληροφόρηση. Όχι μόνο γνώριζαν για την απουσία της, αλλά ήξεραν πως έπρεπε να κινηθούν για να ολοκληρώσουν το χτύπημα με επιτυχία και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά. Οι δράστες τρύπωσαν στο διαμέρισμα, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και βούτηξαν 70.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (05-09-2020) με την ιδιοκτήτρια,  να καταγγέλλει το περιστατικό την Κυριακή στην Ασφάλεια Πυλαίας. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα και συλλέγει υλικό προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Ιδιοκτήτρια του σπιτιού φέρεται μία δικαστική λειτουργός, η οποία όταν επέστρεψε στο σπίτι της, έζησε στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Ήδη οι αστυνομικοί εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Θεωρούν πολύ πιθανό να πρόκειται για τη σπείρα, που προ ημερών είχε χτυπήσει σε βίλα γνωστού επιχειρηματία, με λεία 1.000.000 ευρώ.

Το χτύπημα στη βίλα επιχειρηματία


Η διάρρηξη έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (02-09-2020), την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι της μονοκατοικίας. Οι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν χρηματοκιβώτιο απ’ όπου απέσπασαν την πολύτιμη λεία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, πιθανότατα, με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας, οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους. Η λεία των δραστών ήταν 1.000.000 ευρώ! Ο επιχειρηματίας έκανε διακοπές με την οικογένειά του, στη Χαλκιδική. Κάτι που πιθανότατα γνώριζαν οι διαρρήκτες πριν θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν οι δράστες είχαν εσωτερική πληροφόρηση.

Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών, οι οποίοι έχοντας πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την οικία με κλεμμένο όχημα, το οποίο το είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σπίτι που διέρρηξαν από την περιοχή της Θέρμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ένας από τους δράστες κατάφερε να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα και έτσι κατάφεραν να εισβάλουν στην οικία. Ανακάτεψαν όλο το σπίτι ώσπου έφθασαν στην κρεβατοκάμαρα και εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, όπου υπήρχαν μετρητά, λίρες και κοσμάτα αξίας…
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...