γιατρός
Κοινωνία

Ανακοίνωση γιατρού προς πελάτες που τον ρωτούν αν υπάρχει κορονοϊός

Σε παγκόσμιο επίπεδο ο κορονοϊός μέχρι στιγμής μετράει πάνω από 12,3 εκατομμύρια κρούσματα, ενώ έχει στοιχίσει την ζωή σε 555.000 ανθρώπους...

Επειδή όμως εδώ στην Ελλάδα, δεν ζήσαμε σκηνές όπως αυτές της γειτονικής Ιταλίας και της Ισπανίας που τώρα βιώνουν οι ΗΠΑ και η Βραζιλία, δεν είναι λίγοι που αμφισβητούν την ύπαρξή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίγουρα θα έχετε πέσει πάνω σε έναν τέτοιο, ο οποίος θα έχει μία δική του ξεχωριστή θεωρία συνομωσίας σχετικά με το τί πραγματικά συμβαίνει.

Το κακό στους συγκεκριμένους δεν είναι μόνο οτι έχουν τέτοιες απόψεις, αλλά και οτι ρωτάνε γιατρούς για αυτό. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει τους προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό.

Σε τέτοιο βαθμό που ένας γιατρός στην Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε να βγάλει και σχετική ανακοίνωση...

Έξω από το γραφείο του λοιπόν έβαλε ένα χαρτί το οποίο έγραφε: «Κατόπιν συστάσεων από το Υπουργείο Υγείας και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σας ενημερώνουμε πως και για την δική σας ασφάλεια, το ιατρείο θα γίνεται:
1. Μόνο με μάσκα.

2 Μόνο με ραντεβού.

3. Χωρίς συνοδούς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την συνεργασία σας».

Επειδή όμως οι ερωτήσεις σχετικά με το αν όντως υπάρχει κορονοϊός, γίνονταν όλο και πιο συχνές, αναγκάστηκε να προσθέσει και έναν 4ο, ο οποίος ανέφερε: «Μην ξαναρωτήσετε τον γιατρό αν υπάρχει κορονοϊός».

ανακοίνωση γιατρού
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ