Κοινωνία

Νάξος: Αρνητικό το νέο τεστ στον Έλληνα γιατρό από Βρετανία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Νάξου, το υποτιθέμενο πρώτο εισαγόμενο κρούσμα κορονοϊού στο νησί είναι τελικά αρνητικό έπειτα από νέο τεστ.

Κατόπιν ανακοίνωσης της διοίκησης του νοσοκομείου της Νάξου το φερόμενο από τον ΕΟΔΥ ως το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα κορονοϊού στο νησί τελικά βρέθηκε αρνητικό σε νέο τεστ που αναλύθηκε εχθές το βράδυ.

Συγκεκριμένα, ιατροί του νοσοκομείου μετέβησαν στο ξενοδοχείο καραντίνας όπου είχε μεταφερθεί το «κρούσμα» και διενεργήθηκε νέο τεστ τόσο στον ίδιο όσο και στην κόρη του. Η ανάλυση του δείγματος που ακολούθησε έδειξε τελικά ότι και οι δύο ήταν αρνητικοί στον ιό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κάθε περίπτωση θα συνεχιστεί κανονικά και για προληπτικούς λόγους η ιχνηλάτιση των επαφών του μέχρι πρότινος κρούσματος με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Σημειώνεται ότι ο ασθενής είχε βρεθεί θετικός με βάση τεστ που του είχε γίνει στο αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...