δράκος του Κάβου
Κοινωνία

Αρνείται τις κατηγορίες ο “δράκος του Κάβου” – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται

Εξελίξεις στην υπόθεση του “δράκου του Κάβου”, καθώς το πρωί της Τετάρτης στη Χειρουργική Κλινική του γενικού νοσοκομείου της Κέρκυρας θα τον επισκεφτεί η ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για τις σε βάρους του κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού μιας 34χρονης γυναίκας από την Αλβανία.

Η γυναίκα, στις αρχές του προηγούμενου μήνα τον κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές του νησιού…

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας η απολογία μπορεί να έχει οριστεί για το πρωί της Τετάρτης ωστόσο:

“Θα υποβάλουμε αίτημα για την Πέμπτη, προκειμένου να λάβω γνώση της δικογραφίας και να ετοιμάσω το απολογητικό μας υπόμνημα. Μόλις ορίστηκα στην υπόθεση αυτή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 47χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Χειρουργική Κλινική ΓΝ Κέρκυρας με σοβαρά κατάγματα στην ωλένη και το ισχίο, καθώς στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη στις 23 Μαϊού έπεσε από ύψος 30μέτρων στην περιοχή του Αγίου Γορδίου Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Όλες αυτές τις ημέρες αρνούνταν να συνεργαστεί με τους θεράποντες ιατρούς του, οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να τον πείσουν πως έπρεπε να χειρουργηθεί.

“Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υγεία του, γι αυτό και το χειρουργείο και ό,τι άλλο χρειαστεί θα προγραμματιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Του
μίλησα γι αυτό και δέχτηκε”.

Σχετικά με τα όσα έχουν καταγγελθεί σε βάρος του σχετικά με την απαγωγή και τον βιασμό της 34χρονης, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει :
“Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Δεν υπήρξε απαγωγή ή βιασμός με την έννοια των διατάξεων του ΠΚ. Δεν υπήρξε επίτευξη συνουσίας με βία. Δεν την εξανάγκασε με σωματική βία ή με απειλή σε εξώγαμη συνουσία ή σε άλλη αδελφή πράξη σε ανοχή. Αυτός είναι ο αυτοτελής ισχυρισμός του. Είχε μακροχρόνια κοινωνική συναναστροφή και φιλικές σχέσεις με την καταγγέλουσα και τον σύντροφό της. Όλα έγιναν με την θέληση της. Θα αποδείξουμε με στοιχεία την αλήθεια. Ο πελάτης μου είναι χρόνια τοξικοεξαρτημένος και έχει στοχοποιηθεί υπερβολικά”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ