Κοινωνία

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης, ύστερα από πολυήμερη μάχη στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία», όταν εισήχθη στις 7 Φεβρουαρίου, με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία.

Η κατάστασή του «παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια» και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, ο οργανισμός του ηθοποιού δεν άντεξε.

Η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα, από τις 09:30, ως τις 19:30 στη Μητρόπολη Αθηνών, στο παρεκκλήσι.

Την Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η σορός θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια μέχρι τις 10 και από τις 10 μέχρι τις 11:30, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα να τον αποχαιρετήσουν.

Στις 11:30 θα ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι. Κατόπιν, με πομπή η σορός θα μεταφερθεί από τη Μητρόπολη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο «αντίο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ