Ραδιο Αρβύλα
Κοινωνία

Ράδιο Αρβύλα – ΣΚΑΪ: "Πόλεμος" ανακοινώσεων και από τις δύο πλευρές

Σε πόλεμο ανακοινώσεων προχώρησαν την Τρίτη οι Ράδιο Αρβύλα και ο ΣΚΑΪ συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από το κανάλι.

Την αρχή έκανε ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα που με μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» με το κανάλι του Φαλήρου, κατηγορώντας τον ΣΚΑΪ για «διαρροές» και «παραπληροφόρηση» με στόχο να τους «διαβάλλει».

Η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα και Αντώνη Κανάκη

«Παρακολουθούμε σαστισμένοι όλη την προηγούμενη εβδομάδα, την παραπληροφόρηση που συμβαίνει εξαιτίας των απίθανων “διαρροών» που ο Σκαϊ διαδίδει δεξιά και αριστερά και αποφασίσαμε ότι είναι απαραίτητο να βάλουμε αναλυτικά τα πράγματα στη θέση τους», ανέφεραν οι Ράδιο Αρβύλα.

Στην ανάρτησή τους, χαρακτηρίζουν «αναληθές το αφήγημα του ΣΚΑΪ», ενώ μιλούν για «μικροπρεπή και δόλια συμπεριφορά» εκ μέρους του καναλιού.

Η ομάδα ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε παράλογες απαιτήσεις από τον σταθμό, αλλά και ούτε καν τις αυτονόητες απαιτήσεις και δικαιώματα που προέκυπταν από τις συμβάσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, έδωσαν εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορέσει να βγει η εκπομπή στον αέρα, αφού άλλωστε όλοι τους δούλευαν ασταμάτητα απ’ τον Σεπτέμβριο προκειμένου να υπάρχει υλικό, επομένως δεν θα είχε κάποιο νόημα να επιδιώξουν απ’ την πλευρά τους να μην βγει η εκπομπή.

Αντιθέτως, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ προσπάθησε πολλές φορές να τους μετακινήσει τη συμφωνημένη ώρα προκειμένου να «κλείσει» τρύπες στο πρόγραμμά του, ενώ οι ίδιοι δεν είχαν αρνηθεί, όπως λένε, να βγουν μετά το «Big Brother».

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι «επιεικώς προκλητικά, ο Σκαϊ μεταξύ άλλων, δήλωσε ψευδώς στον Τύπο ότι πληροφορήθηκε, με έκπληξη μάλιστα, τη διάλυση της συνεργασίας μας από την ανάρτησή μας στο Facebook, ενώ στην πραγματικότητα το γνώριζαν πολύ νωρίτερα, αφού ο Σκαϊ από αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα αποφάσισε και προκάλεσε αυτήν την καλά σκηνοθετημένη από πλευράς του ρήξη».

«Θα αποδειχθεί το συναλλακτικό ήθος του Σκαϊ, ο οποίος θεώρησε ή ίσως και να θεωρεί ακόμα, ότι με μεθοδεύσεις και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές θα αποφύγει την ευθύνη των επιλογών του. Εμείς, δεν μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε ή να προβλέψουμε, ότι σε αυτό το επίπεδο των επαγγελματικών συναλλαγών, μπορεί να υπάρχουν τέτοιου είδους μικροπρεπείς και δόλιες συμπεριφορές», σημειώνεται, μεταξύ άλλων.

https://www.facebook.com/RadioArvilaOfficial/posts/10158455285868465

Η απάντηση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ, με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, χαρακτηρίζει «αποκυήματα της φαντασίας» τα όσα κατήγγειλαν οι Ράδιο Αρβύλα.

Παράλληλα, το κανάλι δημοσιοποίησε αποσπάσματα μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει με την ομάδα του Αντώνη Κανάκη:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται».
«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα».
«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά».
«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο...»
«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…» (σ.σ. Big Brother)

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…»
«Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους», καταλήγει το κανάλι του Φαλήρου.

Ράδιο Αρβύλα: Νέα «γκεμπελική» τακτική από ΣΚΑΪ με αποσπάσματα – Αυτά είναι όλα τα email
Μετά τη δημοσιοποίηση μηνυμάτων από τον ΣΚΑΪ, η πλευρά του Ράδιο Αρβύλα επανήλθε καταγγέλλοντας «γκεμπελική» τακτική και προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις.

«Ο ΣΚΑΪ δημοσιοποίησε αποσπάσματα των μεταξύ μας mails. Kαι αυτό βέβαια είναι το κλειδί: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ. Βολικά παραπλανητικά αποσπάσματα από την πλούσια ανταλλαγή mails που είχαμε από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα. Μετά τις διαρροές λοιπόν πέρασε στην επόμενη «γκεμπελική» τακτική», ανέφερε η ομάδα του Αντώνη Κανάκη στο Facebook.

Σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν είχαν δημοσιοποιήσει τα γραπτά μηνύματα με το κανάλι καθώς θα ήταν παράνομο και αντίθετο σε κάθε έννοια συναλλακτικού ήθους, οι Ράδιο Αρβύλα προσθέτουν ότι:

«Χαιρόμαστε πολύ που ο ΣΚΑΪ, παραβίασε και τον νόμο και τα συναλλακτικά ήθη για μία ακόμη φορά και έτσι μπορούμε και εμείς αμυνόμενοι να δημοσιοποιήσουμε τα αποσπάσματα που βολικά ξέχασαν να αναφέρουν, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες».

«Τα αποσπάσματα που βολικά ξεχώρισαν και δημοσίευσαν, προέρχονται κυρίως από τις αρχές Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις μας δηλαδή και δεν έχουν καμία σχέση με την πορεία και την κατάληξη τους», ανέφεραν.
Κατηγόρησαν, παράλληλα, το κανάλι ότι δεν αποκάλυψε πως ο Αντώνης Κανάκης με βάση τη σύμβαση είναι σύμβουλος προγράμματος.

Συνεχίζοντας, οι Ράδιο Αρβύλα παραθέτουν αναλυτικά τις επικοινωνίες του σταθμού με τον Αντώνη Κανάκη όπου μεταξύ άλλων σημειώνουν ότι «κακόπιστα, δολίως και κυρίως εκμεταλλευόμενοι την αποδεδειγμένως καλή πίστη και καλή μας διάθεση, ο Σκάι μας παραπλάνησε».

«Είναι πρωτόγνωρο για ένα κανάλι που θέλει να θεωρείται μεγάλο, να φέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο και δυστυχώς μας αναγκάζει και εμάς να απαντήσουμε στο ίδιο χαμηλό, κατά την δική μας γνώμη, επίπεδο. Συνειδητά αποφασίσαμε όμως, ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να πετύχουν τον άδικο στόχο τους, να μας διαβάλλουν δηλαδή προκειμένου να δικαιολογηθούν και ας σημαίνει αυτό ότι θα τους ακολουθήσουμε για λίγο στα χαμηλά... Δεν ξέρουμε τι άλλο θα εφεύρουν, αλλά ευχόμαστε να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε άλλο μαζί τους», καταλήγει η μακροσκελής ανακοίνωση.

https://www.facebook.com/RadioArvilaOfficial/posts/10158458066843465

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...