Κοινωνία

Παράδειγμα προς μίμηση αστυνομικός στην Ηλεία – Βρήκε λεφτά και τα παρέδωσε

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, που πριν από λίγες ημέρες βρήκε και παρέδωσε χρηματικό ποσό σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στον Πύργο...

Ο υπαρχιφύλακας, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν βρήκε τα χρήματα στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ, περίπου 200 ευρώ. Δίχως δεύτερη σκέψη πήγε στο κατάστημα και παρέδωσε το ποσό, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε απωλέσει γνωστός προπονητής του τοπικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο τελευταίος αφού χιλιοευχαρίστησε τον αστυνομικό, εξήρε και μέσω επιστολής προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, το ήθος του αστυνομικού για την πράξη του αυτή.

Αλλά και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς τον συνάδελδο αστυνομικό.

«Η Ένωση Αστυνομικών ΗΛΕΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη σου, να παραδώσεις σεβαστό χρηματικό ποσό σε συμπολίτη μας, που το είχε απολέσει.

Η πράξη σου τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική αστυνομία, δείχνει το ήθος που σε διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ