Κοινωνία

Καταστροφές και στη Βέροια από την κακοκαιρία - Άνοιξαν δρόμοι, έπεσαν δέντρα

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας και από την Ημαθία, καθώς σημειώθηκαν πολλές ζημιές το βράδυ της Τετάρτης στη Βέροια.

Από το μπουρίνι που πέρασε από την πόλη και τις γύρω περιοχές, σημειώθηκαν πολλές ζημιές με πλημμύρες, καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πτώση δέντρων και αρκετές διακοπές στο ρεύμα. Πολλές ήταν και οι κλήσεις που δέχτηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ και αμέτρητες πτώσεις δέντρων σε όλο το νομό.

Ζημιά σε δρόμο της Βέροιας
Οι δρόμοι στο κέντρο της Βέροιας άνοιξαν από την νεροποντή

Μέσα στην πόλη της Βέροιας, οι κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ για τους πεζούς ήταν σχεδόν απίθανη η κίνηση σε ορισμένα σημεία. Μάλιστα, μια κεραία έφυγε από ταράτσα, πέφτοντας σε κεντρικό δρόμο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Κεραία σε πεζοδρόμιο
Κεραία έφυγε από ταράτσα σπιτιού και προσγειώθηκε σε πεζοδρόμιοΠλημμυρισμένοι δρόμοι
Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν μέσα σε λίγα λεπτά

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, κόπηκαν και αρκετά καλώδια της ΔΕΗ, ενώ υπολογίζουν ότι έχουν πέσει εκατοντάδες δέντρα. Στην οδό Πιερίων μάλιστα, τα νερά έσπασαν ξήλωσαν κομμάτια από την άσφαλτο μπροστά από τράπεζα. Η Ημαθία βρέθηκε και αυτή στο πέρασμα της κακοκαιρίας, που έφερε τεράστιες καταστροφές στην βόρεια Ελλάδα, με θύματα στην Χαλκιδική.

Κομμένα δέντρα στη Βέροια
Δεκάδες κλήσεις για κομμένα δέντρα, δέχτηκε η Πυροσβεστική στην Βέροια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ