Κοινωνία

"Με είπε γίδι και μου έριξε δύο μπουνιές"- Τι λέει ο αγρότης που γρονθοκόπησε ο Γκλέτσος [βίντεο]

Το πώς δέχθηκε επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο περιέγραψε ο πρόεδρος του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου στη Στυλίδα, Κώστας Ζαρκαδούλας.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, ο 30χρονος αγρότης ανέφερε ότι το επεισόδιο συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όπου κατέθεσε ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Εκεί, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, την ώρα που μιλούσε ο Κώστας Ζαρκαδούλας για κάποια προβλήματα του δήμου, ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε φραστικά, αποκαλώντας εκείνον και τους συγχωριανούς του κλέφτες απατεώνες, γίδια και λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τους κάνει αυτός ανθρώπους.

Η υπόθεση είχε και συνέχεια, καθώς, αφότου ο δημότης -όπως ανέφερε- αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Απόστολος Γκλέτσος τον πλησίασε έξω και του είπε «θέλεις να το λύσουμε μεταξύ μας;», ρίχνοντας του δύο γροθιές στην κοιλιακή χώρα.

Ο Κώστας Ζαρκαδούλας ανέφερε στην εκπομπή πως ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε στο χτύπημα και κατέφυγε αμέσως στην αστυνομία προκειμένου να τον καταγγείλει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται