Κοινωνία

Αμηχανία στο «Καλημέρα Ελλάδα» με θαυμαστή του Παπαδάκη: «Λένε πολλές μαλ…ς»! (βίντεο)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής. Ο φανατικός θαυμαστής του Γιώργου Παπαδάκη μάλλον… δεν μας τα είπε και πολύ καλά στον αέρα.

Στη ζωντανή σύνδεση με τη Μάνδρα Αττικής, ο Λάζος Μαντικός είχε μόλις δώσει το μικρόφωνο στον κ. Κώστα να μιλήσει για την πρόσφατη τραγωδία με τις φονικές πλημμύρες. Εκείνος προτίμησε να κάνει μια εισαγωγή που έφερε σε δύσκολη θέση τους πάντες, αλλά προκάλεσε και …κρυφά γέλια.

«Φανατικός θαυμαστής σας, δικός σας και της εκπομπής. Τσακώνομαι για σας με τους θαμώνες του φαρμακείου και τους πελάτες κάθε μέρα! Λένε ότι είστε αυταρχικός κι εγώ λέω καλά κάνετε, ότι δεν αφήνετε τον κόσμο να μιλήσει αλλά λέω καλά κάνετε και δεν τους αφήνετε γιατί λένε πολλές μαλ…ς!», είπε ο κ. Κώστας και τα εγκεφαλικά στον ΑΝΤ1 έπεφταν απανωτά!

https://youtu.be/mS2lu97472M

zappit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...