Κοινωνία

Ανθρώπινα κτήνη έλιωσαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια - Στο Ηράκλειο Κρήτης (εικόνες, βίντεο)

Εικόνες απίστευτης φρίκης στο Ηράκλειο. Τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια βρέθηκαν με πολτοποιημένα κεφάλια, πεταμένα στους κάδους λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Ρωμανού.

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τα όσα φρικιαστικά αντίκρυσαν πολίτες στο Ηράκλειο. Τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια βρέθηκαν με πολτοποιημένα κεφάλια, πεταμένα στους κάδους λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία του Αγίου Ρωμανού, στο Ηράκλειο.

Οι μαρτυρίες για το πώς κατέληξαν στους κάδους προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη οργή και αποστροφή. Οι περιγραφές των διερχόμενων πολιτών είναι απόλυτα ανατριχιαστικές.

Πατέρας και γιος πρωταγωνιστές στη φρίκη

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα διερχόμενο φορτηγάκι, σταμάτησε μπροστά από του κάδους με τον οδηγό να δίνει οδηγίες στον ανήλικο γιό του, που βρισκόταν στην καρότσα, για το πώς θα ξεφορτωθεί μια ύποπτη σακούλα.

Ο προβληματισμός των αυτοπτών μαρτύρων αποκάλυψε την κτηνωδία καθώς σπεύδοντας στους κάδους, βρήκαν μέσα στην σακούλα τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια. Όχι ζωντανά αλλά πλήρως πολτοποιημένα αφού είχαν προηγουμένων χτυπηθεί με ξύλα ή πέτρες στο κεφάλι. Το θέαμα είναι απόλυτα αποτρόπαιο.

Οργή και σοκ για τη βαρβαρότητα

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που αντίκρισαν τα άτυχα ζωάκια σε αυτή την τραγική κατάσταση, ζητούν με οργή τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που δεν δίστασε να εμπλέξει και ένα ανήλικο παιδί στην εγκληματική δράση του.

https://youtu.be/-0Rzg6pXMVs

Οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία και περισυνέλεξαν ένα πλαστικό γάντι που υπήρχε μέσα στη σακούλα για να το παραδώσουν στις αρχές, ενώ αναζητούν πόρτα – πόρτα στοιχεία για την ταυτότητα του οδηγού, τα οποία θα προσκομίσουν στην αστυνομία.

Για την ανατριχιαστική υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και λαμβάνονται καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου.

neakriti

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ