Κοινωνία

Συγκλονίζει και πάλι η Ζωή Λάσκαρη: Τι είπε πριν 7 μήνες για τον πνευματικό και τον ψυχίατρο (βίντεο)


«Δεν θα πήγαινα ποτέ σε ψυχίατρο. Έχω έναν πνευματικό 40 χρόνια!» – Ποιος είναι ο πνευματικός της Ζωής Λάσκαρη
Και άλλες συγκλονιστικές δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη για την σχέση της με τον πνευματικό και την διαφορά του από τον ψυχίατρο, είχαν περάσει σχεδόν απαρατήρητες μέχρι τώρα, αν και έγιναν μόλις λίγους μήνες πριν αυτή φύγει από την ζωή.

Η μεγάλη ηθοποιός, που εκοιμήθη το περασμένο Σάββατο, σε εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη τον Φεβρουάριο του 2017, είχε πει τα εξής εκπληκτικά.
Με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση «Νύφη Κουράγιο», στην οποία πρωταγωνιστούσε, η παρουσιάστρια την ρώτησε:
– Τί θα σε οδηγούσε εσένα σε έναν ψυχίατρο;
– Ζωή: Όχι, δεν θα πήγαινα ποτέ. Έχω έναν πνευματικό 40 χρόνια…Το θέμα είναι πολύ εσωτερικό.
-Ζήνα: Λέω ότι στο ρόλο σου έχεις έναν ψυχίατρο, τον οποίο συμβουλεύεσαι.
– Ζωή: Και πολύ που τον συμβουλεύομαι! Πολύ που τον ακούω! (γελάνε)

-Ζήνα: Εκείνος σου τα λέει, αλλά εσύ τα προσπερνάς.
-Ζωή: Από ό,τι είδες είναι υποχείριό μου και ο ψυχίατρος, ό,τι θέλω λέω και ό,τι θέλω παίρνω από αυτόν.
-Ζήνα: Εννοείται. Γυρνάμε τώρα σ’ αυτό, απλώς το διευκρίνισα στους τηλεθεατές, για να μην θεωρηθεί η ερώτησή μου «τί θα σε οδηγούσε στον ψυχίατρο» άκαιρη. Έλεγες λοιπόν πριν ότι έχεις έναν πνευματικό 40 χρόνια.

-Ζωή: Πιστεύω ότι αυτά που μας απασχολούν είναι πολύ εσωτερικά, δεν είναι τόσο επιφανειακά όσο φανταζόμαστε, που πάμε σε έναν ψυχίατρο… Ο πνευματικός είναι μία άλλη ιστορία, είναι πιο βαθύ το νόημα, είναι άλλα αυτά που θα πάρεις από αυτόν, και άλλη η ευλογία που θα πάρεις, αλλιώς θα στα πει. Και κάποια στιγμή θα σου πει: «Και τώρα προχώρα, γιατί τα ξέρεις»…».
Μια που πλέον είναι κοινό μυστικό, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο πνευματικός με τον οποίο η Ζωή Λάσκαρη κράτησε μία πνευματική σχέση, που άντεξε τόσο πολύ στον χρόνο, είναι ο π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, διδάκτωρ Θεολογίας και Οικονομικών, άνθρωπος με πλατιά παιδεία και λογοτεχνικό – συγγραφικό χάρισμα, φιλακόλουθος, ανοικτός, έχει αναπαύσει χιλιάδες ανθρώπους στο πετραχήλι του.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει και αυτός σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο Θεός να του δίνει δύναμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...