Σκοπιανό

Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ: «Εσφαλμένος» ο σχεδιασμός της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ήταν εσφαλμένος ο σχεδιασμός της Αστυνομίας για το χθεσινό συλλαλητήριο του Συντάγματος, δήλωσε ο Γρηγόρης Γερακαράκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο σχεδιασμός δεν είναι σωστός όταν έχεις τραυματίες, συμπλήρωσε και έθεσε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την προετοιμασία της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσει το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Υπήρχε σύσκεψη με τους διοργανωτές; Πού θα κλείσουνε, πού θα ξεκινάει; Εκεί είχανε κλείσει για να μην μπορεί να πλησιάσει ο κόσμος;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Η ΕΛΑΣ πράττει με διαταγές, συμπλήρωσε και τόνισε πως «οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών ήταν σφοδρές, γι' αυτό και είχαμε τόσους τραυματίες».

Παράλληλα ο κύριος Γερακαράκος ζήτησε βάσει των προσαγωγών και των συλλήψεων «να μάθουμε επιτέλους» ποιοι είναι αυτοί που διαλύουν συγκεντρώσεις.

Τέλος, σχολιάζοντας το πλήθος των διαδηλωτών που ανακοίνωσε η Αστυνομία, ότι δηλαδή ήταν μόλις 60.000, ζήτησε να μην «ανακατεύεται» με αυτά τα ζητήματα το Σώμα: «Δεν είναι η δουλειά μας να κάνουμε στατιστική», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...