Ελληνοτουρκικά

Επιχείρηση στην Ανδριανούπολη με ελικόπτερα & ομάδες ειδικών αποστολών για τους μετανάστες!

Επιχείρηση με ελικόπτερα και ομάδες ειδικών αποστολών οργάνωσε σήμερα η Τουρκία στην Αδριανούπολη, προκειμένου να εμποδίσει πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, συνελήφθησαν 178 παράτυποι μετανάστες και 87 διακινητές. Οι μετανάστες που συνελήφθησαν είναι από το Ιράκ, τη Συρία, το Μαρόκο, τη Λιβύη, το Ιράν, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Οι μετανάστες παραδόθηκαν στην Επαρχιακή Διοίκηση Μετανάστευσης, όπως αναφέρει το .e-evros.gr.

Οι επιχειρήσεις με την υποστήριξη ελικοπτέρων πραγματοποιήθηκαν στις εισόδους και τις εξόδους της Αδριανούπολης και σε περιοχές όπου παρατηρείται κινητικότητα μεταναστών.

Σύμφωνα με πηγές του ΟΡΕΝ TV/Ethnos.gr από την περιοχή της Αδριανούπολης, οι παράνομοι μετανάστες εντοπίζονται από κάμερες και οι ομάδες ειδικών επιχειρήσεων προσγειώνονται με ελικόπτερα σε εκείνη την περιοχή και μαζεύουν τους μετανάστες. Επίσης, πραγματοποιούν επιδρομές σε σπίτια, που γνωρίζουν ότι διαμένουν μετανάστες, ή σε δρόμους της Αδριανούπολης και τους συλλαμβάνουν όλους.

Κατά τη διάρκεια των 24ωρων επιθεωρήσεων των αστυνομικών οργάνων, ταξί, μίνι λεωφορεία, λεωφορεία και ύποπτα οχήματα εξετάζονται ένα προς ένα στα σημεία ελέγχου που έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της πόλης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Επαρχιακή Διεύθυνση Ασφαλείας και η Επαρχιακή Διοίκηση Στρατο-Χωροφυλακής (Jandarma) συνεχίζουν αδιάλειπτα τις επιχειρήσεις τους για να αποτρέψουν την παράνομη διέλευση παράτυπων μεταναστών προς την Ελλάδα και τη Βουλγαρία και να καταπολεμήσουν τη λαθρομετανάστευση.

169 ύποπτοι διακινητές συνελήφθησαν τον τελευταίο 1 μήνα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...