Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ενοχλήθηκε μειονοτική εφημερίδα: Κατά των Τούρκων χωρικών και “μεταναστών” τα ελληνικά συστήματα ηχητικών κυμάτων στον Έβρο

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση όπλων ηχητικών κυμάτων στον Έβρο προκαλώντας εκνευρισμό σε εθνικιστικούς μειονοτικούς κύκλους στην Δ.Θράκη, οι οποίοι σαφώς και έχουν άλλα σχέδια ακολουθώντας εντολές της Άγκυρας.

Σύμφωνα με μειονοτική εφημερίδα, “η χρήση δήθεν αυτών των συσκευών, θα ενοχλήσει όχι μόνο τους μετανάστες, αλλά και όλους τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή ακτίνας 3 χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένων και εντός των τουρκικών συνόρων.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων, τα οποία στέλνουν ηχητικά κύματα στον εγκέφαλο που μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους τρελούς και κωφούς σε δευτερόλεπτα, για να χρησιμοποιηθούν κατά προσφύγων και μεταναστών στη συνοριακή περιοχή του Έβρου, που αποτελεί τη συνοριακή γραμμή με Τουρκία.

Παράλληλα, η Ελλάδα ξεκίνησε την κατασκευή ενός νέου μεταλλικού φράχτη μήκους 26,5 χιλιομέτρων στη συνοριακή περιοχή του Έβρου, όπου συνεχίζονται οι εργασίες για την επέκταση του φράχτη που έχει κατασκευαστεί στα ελληνο-τουρκικά σύνορα.

Επίσης, βρίσκονται υπό κατασκευή και μια σειρά από άλλα οχυρωματικά έργα.

Ενώ η επιτήρηση γινόταν με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις στο μεγαλύτερο μέρος της συνοριακής περιοχής του Έβρου, ένα από τα πιο σημαντικά όπλα που τοποθετήθηκαν κατά της Τουρκίας, τα οποία ναι μεν δεν είναι θανατηφόρα, αλλά στέλνουν δυνατά ηχητικά κύματα στον εγκέφαλο που μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να τρελαθούν σε δευτερόλεπτα.

Αυτά τα όπλα, που χρησιμοποιεί η Ελλάδα στη συνοριακή περιοχή με την Τουρκία, ονομάζονται μη φονικά όπλα και αποτρέπουν επιθετικές ενέργειες, καθώς ακινητοποιούν τους ανθρώπους με την ένταση ήχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ουσία όμως, πρόκειται για ακουστικές συσκευές μεγάλης εμβέλειας (LRAD) που, όταν ενεργοποιηθούν, παράγουν ηχητικά κύματα, και προορίζονται για χρήση έναντι πιθανού κύματος προσφύγων και μεταναστών.

Τα ηχητικά κύματα που παράγονται από τη συσκευή LRAD μπορούν να εξαπλωθούν έως και 2300 μέτρα μακριά.
Η χρήση της συσκευής δημιουργεί κουδούνισμα στα αυτιά, το οποίο με την σειρά του προκαλεί σύγχυση και πανικό στις μάζες.

Η διατήρηση ισχυρής έντασης ηχητικών κυμάτων που προέρχονται από συσκευές LRAD μπορεί να προκαλέσει μόνιμη κώφωση.

Φυσικά, δεν είναι θετική εξέλιξη για την Ελλάδα εξοπλίστηκε με αυτές τις συσκευές, ενώ δεν είναι σωστή μέθοδος.

Στόχος της Αθήνας είναι να αποσταθεροποιήσει τους ανθρώπους-στόχους επηρεάζοντας τους με  δυνατό ήχο, που θα τους προκαλέσει προβλήματα με την κατάσταση της υγείας τους.

Η χρήση αυτής της συσκευής θα ενοχλήσει όχι μόνο τους μετανάστες, αλλά και όλους τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή των 3 χιλιομέτρων.

Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι το εν λόγω όπλο χρησιμοποιείται μόνο κατά παράνομων προσφύγων και μεταναστών και δεν χρησιμοποιείται εναντίον μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO που περνούν παράνομα στην Ελλάδα μέσω της ίδιας παραμεθόριας περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μέλη της FETO συνεχίζουν να περνούν προς την ελληνική πλευρά, κουνώντας τα χέρια. Το γεγονός είναι ότι τα μέλη αυτά,  οδηγούνται στο κέντρο παράνομων μεταναστών στις Φέρες, όπου τους δίνεται η ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για πολιτικό άσυλο.

Στην απέναντι πλευρά των συνόρων υπάρχουν τουρκικά χωριά. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες έχουν στόχο να ενοχλήσουν τους κατοίκους των τουρκικών χωριών και να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία στο όνομα της προσπάθειας «Προστατεύουμε την ασφάλεια των συνόρων μας», αναφέρει το άρθρο το οποίο επιδιώκει να περάσει το αφήγημα της Άγκυρας και προσωπικά του ίδιου του Τούρκου προέδρου που απείλησε πρόσφατα της πατρίδα μας.

Ο Ερντογάν μας απείλησε με άνοιγμα ξανά των συνόρων, ενώ γνωρίζει στον Έβρο τα πράγματα είναι απείρως δυσκολότερα, για αυτό και στέλνει με όποιο τρόπο μπορεί “καραβιές” μεταναστών από το Αιγαίο, αλλά και εκεί η ελληνική ακτοφυλακή κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες και κρατά την κατάσταση στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.    

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...