Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Παρανοϊκός Ερντογάν: Προτιμά να γίνει στάχτη η Τουρκία παρά να δεχτεί βοήθεια από Ελλάδα

Η Ελλάδα πρόσφερε από χθες «χέρι βοηθείας», δηλώνοντας την πρόθεσή της να στείλει πυροσβεστικές δυνάμεις στην Τουρκία, η οποία αντιμετωπίζει δεκάδες φονικές πυρκαγιές.

Όμως, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια δηλώσεών του, υποστήριξε πως με τα αεροπλάνα της Ρωσίας, της Ουκρανίας και του Αζερμπαϊτζάν, θα καταφέρει η Τουρκία να βελτιώσει την κατάσταση στο μέτωπο των πυρκαγιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αμετανόητος» ο Τούρκος πρόεδρος, προτιμά να καίγεται η Τουρκία παρά να πει «ναι» στην βοήθεια της Ελλάδας, τονίζεται από Τούρκους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με φωνές Τούρκων αξιωματούχων, οι Κούρδοι βάζουν τις φωτιές κατ’ εντολή των Ελλήνων. Μάλιστα τονίζεται πως η τουρκική ΜΙΤ έχει στα χέρια της φάκελο με την συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία χαρακτηρίζεται ως «top secret».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσικά οι συγκεκριμένες απόψεις έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στην Τουρκία, με τους Τούρκους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν από τους Τούρκους αξιωματούχους να κοιτάξουν να βελτιώσουν την εικόνα των τουρκικών εναέριων μέσων πυρόσβεσης.

Σημειώνεται πως η Τουρκία διαθέτει μόλις τρία (3) πυροσβεστικά αεροπλάνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ