Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Η δικαιοσύνη οφείλη να παρέμβει εναντίον του-Ιάσονας Αποστολόπουλος: "Το ελληνικό Λιμενικό πετάει παιδιά στην θάλασσα"

Απίστευτες καταγγελίες από τον γνωστό διασώστη των παράνομων μεταναστών  σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι kontra, στοχοποιούν ευθέως το ελληνικό Λιμενικό με τον χειρότερο τρόπο, και με κατηγορίες που αφορούν ειδικά  αυτόν που τις ξεστομίζει, χωρίς να έχει παρουσιάσει ανάλογα στοιχεία. 

Η ελληνική πολιτεία οφείλει να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να προστατεύσει το κύρος των Ελλήνων Λιμενικών, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες, παλεύουν νυχθημερόν για να φυλλάτουν το Αιγαίο, το οποίο εποφθαλμιούν οι Τούρκοι, που  έχουν φυσικά τα δικά τους ύποπτα σχέδια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν τρέχονταςαπό την Σουβέιντα-Οι Δρούζοι ξεβράκωσαν στρατιώτες του Αλ Τζολάνι (Νέα Βίντεο)

Κλαίνε οι Τζιχαντιστές από την ήττα τους στην Ν.Συρία-Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν κακήν κακώς από τη...