Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Σήμα κινδύνου από το Φυλάκιο Ορεστιάδας: ''Μπάζα & ακαθαρσίες από τις δομές λαθρομεταναστών θα μολύνουν το νερό'' (Βίντεο)

Την ίδια ώρα που τα έργα δημιουργίας νέας δομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, απέναντι από τα υπάρχοντα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, συνεχίζονται ακατάπαυστα, έρχονται καταγγελίες για απαράδεκτο πέταγμα μπάζων που έχουν ακαθαρσίες από τις υπάρχουσες δομές, δίπλα στην γεώτρηση που τροφοδοτεί με νερό όλα τα γύρω χωριά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros-news.gr. 

Δεν είναι λοιπόν μόνο η προκλητική συνέχιση των εργασιών για αύξηση της χωρητικότητας με κατασκευή νέου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και μάλιστα με υλικά που φέρνει η ανάδοχος εταιρεία ΤΕΡΝΑ από την γειτονική Βουλγαρία με φορτηγά από την χώρα αυτή, όπως κατέδειξε το ρεπορτάζ του Evros-news.gr. Είναι και η… ασυδοσία και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά που υπάρχει από όσους ασχολούνται με τις εργασίες, αφού δεν διστάζουν να εναποθέτουν τα μπάζα, που περιέχουν βρωμιές από το διπλανό ΚΥΤ Φυλακίου, μόλις 150 μέτρα από την γεώτρηση του χωριού. Από εκεί υδροδοτούνται το Φυλάκιο, τα Κόμαρα, ο Κυπρίνος, ο Κέραμος, το Αμμόβουνο και άλλα γύρω χωριά.

Κάτι που μπορείτε να δείτε και στο σχετικό ΒΙΝΤΕΟ με περιγραφή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα evros-news

https://youtu.be/n_EIEYXByAw

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Δεν του γλίτωσε ούτε ο βασιλιάς Αιγέας! Τούρκος συγγραφέας προαναγγέλλει την πρώτη φάση του σχεδίου υπαγωγής των νησιών μας στην τουρκική επικράτεια

“Βρώμικα” παιχνίδια με την ιστορία του Αιγαίου παίζουν οι Τούρκοι και ως γνωστόν η ιστορία εκδικείται