Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Μετά τους ομοφυλόφιλους και οι σατανιστές προσβάλλουν το εθνικό σύμβολο

Λύσσαξαν τα ανδρείκελα της ανωμαλίας και της αθεϊας με τον εορτασμό της εθνικής επετείου! 

Μετά τους ομοφυλόφιλους που προσέβαλαν το εθνικό σύμβολο παρουσιάζοντας το σαν δική τους πολύχρωμη σημαία, τώρα ήρθε η σειρά των Σατανιστών. 

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ήδη μια αλλοιωμένη εικόνα στον «Όρκο των αγωνιστών» του Βρυζάκη. O πρωτότυπος πίνακας είναι έργο του ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη, του 1865 και φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τους ΛΟΑΤΚΙ που αντικατέστησαν την ελληνική σημαία με την χρωματιστή σημαία της κοινότητά τους, οι Σατανιστές πήγαν ακόμη παραπέρα εμφανίζοντας ένα κερασφόρο δαιμονικό τέρας να "ευλογεί" τους αγωνιστές του '21 και αντί για το εθνικό σύμβολο μια σημαία με την πεντάλφα! 

'Ατομα του περιθωρίου και ανόητοι προβοκάτορες δεν μπορούν να χωνέψουν πως η Ελλάδα γιορτάζει μαζί λαός και Εκκλησία, με υψηλά το φρόνημα και ακλόνητη την πίστη, χωρίς να τους έχει ανάγκη! 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ελληνοτουρκικά 0

Φρενίτιδα στον τουρκικό Τύπο: Οι Έλληνες αναβάθμισαν τους πολλαπλούς εκτοξευτές RM-70 και από την Ρόδο-Απειλούν πλέον την Μαρμαρίδα (Βίντεο)

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Τούρκων μυρίζουν πιθανή προβοκάτσια το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο