Εθνικά θέματα

Στα άδυτα του ΚΕΑΠ! Εντυπωσιακό βίντεο από την εκπαίδευση καταδρομέων στην Ρεντίνα


To Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου εδρεύει στην Ρεντίνα του δήμου Βόλβης, και εδώ εκπαιδεύονται καθημερινά οι υποψήφιοι Έλληνες Καταδρομείς.

Η εκπαίδευση τους διαρκεί περίπου τεσσερις μήνες και ειναι από τις δυσκολότερες και πιο επίπονες των Ειδικών Δυνάμεων. Η κάμερα της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» κατέγραψε πριν από λίγες ημέρες, εικόνες από την εκπαίδευση σε πεδίο βολής καθώς και την σκληρή καθημερινότητα του Σχολείου Καταδρομών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...