Εκκλησία

Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, αυτά θα συμβούν.... Αναμένεται νέο σφυροκόπημα της Εκκλησίας

Το γράψαμε και το Σάββατο, ακόμη και στα τελευταία τους οι άθεοι κυβερνώντες είναι ξεδιάντροποι. Χωρίς ίχνος συναίσθησης που πατάνε και που βρίσκονται ο κ. Γαβρόγλου εγκαινιάζοντας το τζαμί είπε πως θα ήθελε να γίνει η πρώτη προσευχή στις 16 Αυγούστου, δηλαδή την επομένη της μεγάλης γιορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Σαν να μην έφτανε αυτό την περασμένη εβδομάδα άλλαξαν τον Ποινικό Κώδικα και πλέον κακόβουλη βλασφημία, καθύβριση θρησκευμάτων και περιύβριση νεκρού καταργήθηκαν παρά τις αντιδράσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της Εκκλησίας της Κρήτης, αλλά και της Ιερας Κοινότητας του Αγίου Όρους.

Και χθες παρουσιάζοντας το “Πρόγραμμα τετραετίας” έδωσαν στίγμα πόσο είναι διατεθειμένοι να πελεκήσουν τα ιερά και τα όσια του τόπου, αν γίνει κανένα “άθεο θαύμα” και ξαναβγούν...

Όσον αφορά λοιπόν στα θέματα που άπτονται εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος χθες η πρώην ΠΑΣΟΚ νυν Συριζαία υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι στον προγραμματισμό για την επόμενη τετραετία περιλαμβάνονται ο εξορθολογισμός των σχέσεων Πολιτείας – Εκκλησίας, κάτι που σημαίνει πως τι κι αν η Ιεραρχία έθεσε πρόσφατα “κόκκινες γραμμές” , οι Συριζαίοι είναι έτοιμοι να ρημάξουν ό,τι δεν πρόλαβαν αυτά τα 4 χρόνια που τους έχουμε στον σβέρκο μας!!

Η κα Ξενογιαννακοπούλου επίσης έταξε και θέσπιση του πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, μετά τα σύμφωνα συμβίωσης, την αλλαγή φύλου και τα υπόλοιπα...προοδευτικά.

Είναι σαφές λοιπόν πως αν η κάλπη βγάλει ΣΥΡΙΖΑ, έστω και χωρίς αυτοδυναμία, μιας και η Φώφη είναι έτοιμη να του δώσει δεκανίκι (αν βγει κι εκείνη βέβαια), την Ελλάδα που ξέραμε θα πρέπει να την ξεχάσουμε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ