Αθλητισμός

Αποκάλυψη-σοκ από τον Δ. Γιαννακόπουλο: «Σαχλαμαρίτσα, μου πρότεινες να στήσουμε παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μία αποκάλυψη που σοκάρει για τον Θόδωρο Καρυπίδη, αφού τόνισε ότι του είχε προτείνει να στήσουν παιχνίδι!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε στόρι στο Instagram και αναφέρθηκε στον Καρυπίδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού και το ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα ο Γιαννακόπουλος να αποκαλύψει πως τον προσέγγισε πριν μερικά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανεφερε ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού, όταν ασχολήθηκε με τη Σπάρτη, ο Καρυπίδης τον πήρε τηλέφωνο για να γνωριστούν, όταν ακόμη εκείνος ασχολιόταν με τη Βέροια και του πρότεινε να στήσουν παιχνίδι.

Ο Γιαννακόπουλος υπογράμμισε στην τοποθέτηση του για τον Καρυπίδη πως ο νυν πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήθελε να «φτιάξουν» το ματς της Σπάρτης με τη Βέροια, σε μία αναμφίβολα σοκαριστική αποκάλυψη από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννακόπουλος για τον Καρυπίδη:

«Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...