Αρχείο

Παγκόσμιο ντεμπούτο στη Συρία: 170 MiG-35 με πυραύλους BrahMos και όπλα λέιζερ παραλαμβάνει η Ρωσία - Αποκτά "αδερφάκι" το Τ-50 PAK-FA!


Ήρθε και όλα αλλάζουν. Η επίσημη πρώτη έγινε και ήταν όλοι εκεί... Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις ενισχύονται κατακόρυφα και πλέον κυριαρχούν.Το νέο ρωσικό μαχητικό MiG-35 (Fulcrum-F κατά NATO) θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες μάχης στη Συρία. "Πρόκειται για καταπληκτικό μαχητικό με αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά το οποίο μπορεί να φέρει εις πέρας αποστολές και κατά επίγειων στόχων αλλά και εναέριων ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκρούσεις όπως στη Συρία" ανακοίνωσε ο Διοικητής των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, Viktor Bondarev.
https://twitter.com/Russ_Warrior/status/825062657225015296

"Έχουμε δοκιμάσει όλα τα μαχητικά μας στη Συρία. Και το MiG-35 είναι ένα μαχητικό με φοβερές δυνατότητες μπορεί να προσβάλει στόχους στο έδαφος και με εμβέλεια 3.500 χλμ" τόνισε.

"Θα είναι το μοναδικό ελαφρύ μαχητικό μας".

"Το Τ-50 PAK-FA θα αποκτήσει αδερφάκι".

"Η ΜiG εργάζεται πάνω σε ένα 5ης γενιάς μαχητικό πιο ελαφρύ"

"Θα αναβαθμίζουμε ολόκληρο τον Στόλο μας και θα αντικαταστήσουμε  τα ελαφριά μαχητικά με τα νέα MiG-35".

Tαυτόχρονα, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας UAC, τόνισε ότι παραδίδει περισσότερα από 100 μαχητικά αυτό το χρόνο.

"Περάσαμε το νούμερο και προχωράμε περαιτέρω" είπε ο Korotkov.

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν ο οποίος έδειχνε αρκετά χαρούμενος.

"Με την ολοκλήρωση των δοκιμών το καλοκαίρι του 2017, οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις σκοπεύουν να παραλάβουν τα πρώτα 30 MiG-35".

"Συνολικά θα αγοραστούν 170 μαχητικά"

"Το μαχητικό αυτό έχει μοναδικά τεχνικά και τακτικά χαρακτηριστικά".

"Το MiG-35 θα εξοπλιστεί με όπλα λέιζερ και πυραύλους κρουζ BrahMos"!

To ΜiG-35 είναι η υπέρτατη εξέλιξη του επιτυχημένου μαχητικού MiG-29. Πρόκειται για ένα μαχητικό 4++ γενιάς.

Τα MiG-35 φέρουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό νέας γενιάς με κύριο αισθητήρα το ραντάρ τύπου AESA Phazotron Zhuk-AE που επιτρέπει να ανιχνεύει ταυτόχρονα 30 στόχους σε αποστάσεις μέχρι και τα 180 χλμ για μέγεθος μαχητικού και να πλήττει στον ίδιο χρόνο μέχρι και 6 από αυτά, IRST τύπου OLS-UEM για ανίχνευση στόχων με την χρήση υπερύθρων σε αποστάσεις μέχρι και τα 90 χιλιόμετρα, ηλεκτροοπτικό σύστημα σκόπευσης στόχων εδάφους OLS-K.

Επίσης φέρει και τους κινητήρες νέας γενιάς βελτιωμένης απόδοσης και με μεγάλο χρόνο ζωής με σύστημα ελέγχου FADEC τύπου RD-33MK «Morskaya Osa» των 20.000 λιβρών ώσης που επιτρέπει στο μαχητικό που πλέον κάνει χρήση στα υαλικά κατασκευής του συνθετικών υλικών για μειωμένο ίχνος και χαμηλότερο βάρος να αναπτύσσει ταχύτητες της τάξης των 2,2μαχ ενώ μπορεί να εκτελεί ελιγμούς με φορτίσεις μέχρι και τα 10g.

Το μαχητικό μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 7 τόνους φορτίου (συνδυασμός όπλων αέρος-αέρος/εδάφους, δεξαμενών καυσίμου και ατρακτιδίων αναγνώρισης/ηλεκτρονικού πολέμου) σε αποστάσεις μέχρι και τα 1.000χλμ. Τέλος το μαχητικό έχει σύστημα ανεφοδιασμού εν πτήση.

Επίσης φαίνεται ότι το μαχητικό θα φέρει συστήματα ανοιχτής αρχιτεκτονικής για ενσωμάτωσης και δυτικής τεχνολογίας συστήματα καθώς η MIG έχει συνεργαστεί με την ιταλική GEM-Elettronica για την ενσωμάτωση ενός νέου παρεμβολέα στο εσωτερικό του σκάφους.

Το μαχητικό κάνει εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών νέων χρωμάτων μείωσης του ίχνους οι κινητήρες έχουν σύστημα μείωσης του υπέρυθρου ίχνους ενώ έχει εκτεταμένες δικτυοκεντρικές δυνατότητες ενώ με την πρόσθετη ικανότητα μεταφοράς καυσίμων φτάνει την εμβέλεια μάχης των 1000χλμ.

MiG-35https://www.youtube.com/watch?v=_fympMQeDQghttps://www.youtube.com/watch?v=prHozb8L_VU

MiG-35
https://www.youtube.com/watch?v=G2iw-KIOtxk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσία 0

Αιφνιδίασε και πάλι την δύση ο Πούτιν - Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας S-500 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταστρέφει πλέον υπερηχητικούς στόχους από ΗΠΑ

Η δοκιμή έγινε προχθές στην Ρωσική επικράτεια - Η κίνηση αφορά ξεκάθαρα μέτρα κατά του σεναρίου μιας αμερικανο-ρωσικής...