Απόψεις

Σεβαστοί Ιεράρχες αντιδράστε!

Αντιδράστε! Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός δέχονται αλλεπάλληλα ύπουλα χτυπήματα αποδόμησης! 

Αντιδράστε! Πριν γίνουν οι εκκλησίες μας «τζαμιά», τα καμπαναριά «μιναρέδες», οι πιστοί «παρένθετοι παράγοντες» και οι ιεροί κανόνες «αναχρονιστικά κείμενα»! 

Αντιδράστε! Ο πολιτικός χώρος δεν μπορεί, γιατί έχει καταληφθεί πλήρως και είναι υπόδουλος στις ξένες και εγχώριες ελίτ της απάνθρωπης και αντίχριστης Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 

Αντιδράστε! Η Νέα Παγκόσμια Τάξη επιμένει στην αποδόμηση της εθνικοθρησκευτικής ταυτότητας των χριστιανικών λαών ευνοώντας σκανδαλωδώς την ανάπτυξη του Ισλάμ σε όλες τις δυτικές χριστιανικές χώρες, προκειμένου να κάνει πράξη την εγκαθίδρυση μια Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

 Αντιδράστε! Τα νέα εργαλεία των σατανικών μυαλών που έχουν πλέον κάνει την εμφάνισή τους και κυριαρχούν στην δύσμοιρη Δύση είναι ο μετανθρωπισμός, η θηλυκοποίηση της πολιτικής, η ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ(+), οι τεχνητές υγειονομικές και οικονομικές κρίσεις.

Αντιδράστε! Έχετε ευθύνες για το «ξήλωμα» της ελληνορθόδοξης χώρας μας! Αργήσατε πολύ! Ο σιωπών δοκεί συναινείν!

Αντιδράστε! Θυμώστε! Μιλήστε, αφού ομοίωμα επλάσθημεν του λόγου! Όταν ο λόγος θυμώνει, ριζώνει και της γης την όψη αλλάζει!

Αντιδράστε! Πριν ακουστεί ο κλαυθμός και ο βρυγμός των οδόντων. Πριν θρηνήσει η Ραχήλ τα τέκνα αυτής!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...