ΗΠΑ

Σατανικός πατέρας σκότωσε το μωρό κι «έριξε» τη δολοφονία στον άλλο του γιο (εικονες)

Ένας σατανικός πατέρας δολοφόνησε τον 13 ημερών γιο του ταρακουνώντας τον μέχρι θανάτου και στη συνέχεια προσπάθησε να κατηγορήσει τον άλλο του γιο για τη δολοφονία του μωρού.

Ο 33χρονος Μάικλ Άντονι Χέρκαλ από τη Μινεάπολη των ΗΠΑ προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του, έπειτα από τσακωμό με τη φίλη του.

Ο δολοφόνος πέρασε 80 λεπτά ψάχνοντας στο Google με αναζητήσεις όπως: «κάποιος πέταξε μωρό στο πάτωμα», «ο ποπός του μωρού είναι μπλε» και «μωρό αναπνέει δύσκολα», προτού καλέσει ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, όταν το ασθενοφόρο κατέφτασε στο σπίτι, ο Χέρκαλ είπε ότι ο μεγαλύτερός του γιος, δύο ετών εκείνη την εποχή, τράβηξε το μωρό από τον καναπέ και τον τραυμάτισε, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Twin Cities Pioneer Press.


Ο νεογέννητος Άντονι που πέθανε από κατάγματα στα οστά του κρανίου και εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο

Ο νεογέννητος Άντονι που πέθανε από κατάγματα στα οστά του κρανίου και εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο
Όταν όμως ανακρίθηκε από τις αρχές, ο σατανικός πατέρας άλλαξε την κατάθεσή του και είπε ότι το νεογέννητο των 13 ημερών είχε πέσει σε τραπεζάκι, ενώ του άλλαζε την πάνα.

Δυστυχώς, ο μικρός Άντονι πέθανε μετά από δυο μέρες στο νοσοκομείο. Τελικά, ο 33χρονος Χέρκαλ παραδέχτηκε ότι τον Αύγουστο του 2018 χαστούκισε και ταρακούνησε τον νεογέννητο Άντονι, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα οστά στο κρανίου του μωρού και να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλό του, με το δικαστήριο τελικά να καταδικάζει τον 33χρονο σατανικό πατέρα σε 24 χρόνια στη φυλακή.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=163966768312652&id=103184014390928

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...