Κοινωνία

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς και υποψήφια Μις Κόσμος δέχεται απειλές για τη ζωή της

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς και υποψήφια Μις Κόσμος δέχεται απειλές για τη ζωή της

Εκπροσωπεί τη χώρα μας διεκδικώντας τον τίτλο της Miss World

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας διεκδικώντας τον τίτλο της Miss World στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Μιλώντας αποκλειστικά στο «Secret» και στη Σάσα Σταμάτη, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της από την Ολλανδία και τα όσα είχε βιώσει μαζί του, σχολιάζοντας μία παλαιότερη δήλωσή της ότι «βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά».

«Όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, έλαβα κάποια υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω Instagram από έναν άγνωστο λογαριασμό», αναφέρει, και συνεχίζει: «Υποπτεύομαι ότι πίσω από τον λογαριασμό βρίσκεται ο πρώην σύντροφός μου». Μετά τον διαγωνισμό η Ραφαέλα Πλαστήρα δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα πάει στην Ολλανδία. Η ίδια μας εξηγεί τον λόγο: «Για να περάσω Χριστούγεννα με τη μητέρα μου αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά μου, που ζει μόνιμα εκεί».

Για το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της, λέει ότι «το έχω σκεφτεί, αλλά στο παρελθόν όσο βρισκόμουν στην Ολλανδία δεν το επιδίωξα. Ο λόγος είναι γιατί στην Ολλανδία η Αστυνομία κάποιες φορές δεν λαμβάνει σοβαρά τέτοιου είδους καταγγελίες. Με το που επιστρέψω όμως, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Μέσα από την παρουσία μου στα Miss World θέλω να δείξω σε όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα, πρέπει να τιμωρείται», αναφέρει.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα αναφέρεται και στο επεισόδιο με τη Μις Αυστραλία, η οποία μέσα σε λεωφορείο που μετέφερε τις διαγωνιζόμενες έσπρωξε, ακούσια ή εκούσια την Ελληνίδα καλλονή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. «Προσωπικά, πιστεύω πως δεν έγινε τυχαία. Αν και η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν απλά ένα ατύχημα της στιγμής και ότι έγινε κατά λάθος», σημειώνει η Σταρ Ελλάς και προσθέτει πως «όταν με είδε να πέφτω, όχι μόνο δεν μου ζήτησε συγγνώμη αλλά γέλασε ειρωνικά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ